Grafica / Logo design

Realizam design grafic in format vectorial pentru o gama larga de produse: logo, mape, carti de vizita, ambalaje, machetare, sabloane taiere laser. Nu avem modele predefinite din care sa alegi obligatoriu unul, lucram direct pe cerintele clientului pentru ca rezultatul final sa fie unicat.

  • Foarte multi tineri antreprenori, aflati la inceput de drum, au impresia ca alegerea unui logo pentru afacerea lor este o optiune mai putin importanta si cauta sa amane aceasta decizie pana cand gasesc inspiratia necesara (sau chiar hotarasc sa porneasca la drum fara unul).
  • Altii au impresia ca logourile reprezinta un detaliu demn de luat in calcul doar pentru companiile mari, lucru care, de asemenea, nu este altceva decat o idee gresita.
  • Orice afacere, indiferent de dimensiunea sa, trebuie sa aiba un logo care sa o defineasca. Pornind de la aceasta premisa, in acest material, iti voi spune de ce este bine sa-ti creezi propriul logo si care sunt aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand faci acest lucru.

Logoul este un element grafic care poate imbraca forma unei litere, unui text, unei imagini sau chiar unei combinatii a tuturor acestor elemente. El este folosit pentru a identifica un brand, un produs, o organizatie sau un eveniment.