Web design

wtzmedia este o companie ce ofera servicii de web design avand sediul in Pitesti, oferim servicii de creare magazine online si pagini de prezentare. Avem clienti reprezentativi din Romania, dar si companii din Europa. Oferim atat servicii de creare site web cat si servicii de marketing online. Toti clientii nostri sunt tratati cu seriozitate si profesionalism.

Cativa pasi care trebuie urmati pentru a porni afacerea in mediul online:

Magazine Online

Un magazin online ofera noi oportunitati afacerii tale, iti ofera sansa de a iti prezenta produsele pe internet unui numar nelimitat de noi clienti. Ai nevoie de ajutor? Nu stii de unde sa incepi? Stim sa dezvoltam site-uri in Prestashop, Shopify, Open Cart , WOO Commerce, Magento si multe altele. Nu iti face griji, echipa noastra iti ofera suport tehnic ori de cate ori ai nevoie.

Site de prezentare

Doresti sa ajungi simplu si eficient in intampinarea clientilor tai cu informatii despre serviciile si produsele pe care le oferi? Un site web de prezentare este alegerea cea mai potrivita. Dezvoltam orice ai nevoie de la bloguri, la site-uri de prezentare pentru firma sau afacerea ta precum si site-uri statice adica pagini codate in HTML, CSS si JS.